Testimonial Category: Office 365

Super service

Super service

Visits: 753

Service er sublim. Tålmodig over alle grænser, især til ikke IT-kyndige.

Det har virkelig været trygt at få hjælp af Your-IT. Vi fra Drachmann Begravelser, vil til en hver tid anbefale Your-IT til gud og hver mand.

 

Migrering af mail og SikkerMail

Migrering af mail og SikkerMail

Visits: 747

Anders fra Your-IT blev booket til at flytte mit firmas mailsystem således, at det kunne bruges til SikkerMail. Grunden hertil er at vi bruger Mac og Gmail. Gmail er ikke ikke kompatibel med SikkerMail. Og Anders? Jo… venlighed fra første sekund. Varme og ro. Sikkerhed i hvad han udfører og hele vejen føler jeg mig som kunde i meget kompetente hænder. Aftaler overholdes nøje. Stor fornøjelse. Vi kommer fremadrettet til at bruge Your-IT til mange af vores firmas IT opgaver!

 

Office 365 og SIKKER@MAIL

Office 365 og SIKKER@MAIL

Visits: 739

For at kunne kommunikere sikkert med det offentlige, skulle vi skifte mailsystem.

Vi skulle bruge nogen til at få det til at virke. Det blev Your-IT der sørgede for at lave de tekniske ting der skulle gøres både i Office 365 og til SIKKERMAIL.

“Dejligt man kan overlade det i andres hænder og kan koncentrere sig om ens egen virksomhed!”

 

Lotus Notes

Lotus Notes

Visits: 738

Lotus Notes Migrering

Vi havde en opgave med at få flyttet mail og kontakter væk fra Lotus Notes og over i Microsoft Office 365.

Det var planen at flytte mailsystem fra Lotus Notes til Microsoft Office 365. Det skulle gøres på en måde, så al information kom med og med så lille nedetid som  muligt.

Vi kom i konkakt med Your-IT som tog fat på opgaven. Officepakken blev installeteret. Der blev foretaget nogle tilretninger i Lotus Notes. Så blev mail kopieret løbende under drift og den sidste endelige flytning blev foretaget natten før Office 365 blev taget i drift. Derefter blev Outlook forbundet med de respektive postkasser og var derefter kørende

Den reelle nedetid var derfor kun den tid, hvor Office blev installeret samt hvor postkassen blev tilknyttet brugeren. Et smidigt forløb